بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

گزارشی از روش غیرقانونی برخی مدارس برای حضور دانش آموزان | رضایت بده، مدرسه بیا

  • کد خبر: ۸۹۲۶۸
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
گزارشی از روش غیرقانونی برخی مدارس برای حضور دانش آموزان | رضایت بده، مدرسه بیا
گرفتن رضایت نامه از والدین برای پذیرفتن عواقب حضور دانش آموزان در مدارس در دوران کرونا خلاف قانون است.

مهدیزاده | شهرآرانیوز؛ نیمکت نشینی به شرط گرفتن رضایت نامه از والدین و تعهد برای پذیرفتن عواقب حضور دانش آموزان در مدارس. برخی از مدارس غیرانتفاعی مشهد برای بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان در مدارس فرم‌های رضایت نامه‌ای را آماده کرده و به والدین داده اند تا پس از امضای این رضایت نامه اجازه حضور دانش آموز در مدرسه داده شود.

در متن یکی از فرم‌های رضایت نامه‌ای که یکی از والدین دانش آموزان ارائه داده، آماده است: «این جانب---ولی دانش آموز--- رضایت خود را مبنی بر حضور فرزندم در دبستان--- و آموزش حضوری در ساعات تعیین شده از سوی مدرسه اعلام می‌کنم و هرگونه عواقب ناشی از حضور فرزندم را در کلاس‌های حضوری می‌پذیرم.»
این فرم در شرایطی به والدین داده شده که به آنان تأکیده شده که برای حضور بچه‌ها در مدرسه ارائه این فرم الزامی است.
یکی از والدین گرفتن این گونه فرم‌های رضایت را به نوعی شانه خالی کردن مسئولان مدارس از توجه و تأکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌داند.

مدرسه غیرانتقاعی دیگری در مقطع متوسطه نیز رضایت نامه‌هایی به والدین برای حضور دانش آموزان داده است: این جانب---ولی دانش آموز---برای آموزش حضوری با توجه به واکسیناسیون فرزندم رضایت دارم. دریافت این رضایت نامه‌ها از سوی برخی از مدارس غیرانتفاعی مشهد در حالی است که مسئولان آموزش وپرورش استان تأکید دارند که دریافت هرگونه رضایت نامه حضور دانش آموزان در مدرسه خلاف قانون است.
نکته دیگری که والدین از آن گله دارند موضوع واکسیناسیون و تأکیدات برخی از مدارس بر الزام ارائه کارت واکسیناسیون به منظور اجازه یافتن در مدرسه است.

والدین اسم مدارس را اعلام کنند؛ برخورد می‌کنیم

رضا صابری تولایی، معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش خراسان رضوی، پاسخگوی این گله هاست. او با تأکید جدی بر تخلف بودن گرفتن رضایت از والدین می‌گوید: والدین دانش آموزانی که مدرسه فرزندانشان با ارائه رضایت نامه، خواستار امضا و پذیرفتن تعهدات آموزش حضوری فرزندان هستند، می‌توانند اسامی این مدارس را به آموزش وپرورش اعلام کنند. قطعا با این مدارس برخورد خواهد شد.

صابری تولایی تأکید دارد که بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان بر اساس نظر ستاد ملی کروناست. به گفته او بر اساس این مصوبه مدارس و تدریس دانش آموزن حضوری می‌شود، اما این به معنای آن نیست که مدارس از والدین برای حضور فرزندانشان تعهد بگیرند. موضوع واکسیناسیون و ارائه آن به مدرسه به منظور حضور دانش آموزان در کلاس دیگر گله مردم بود که این مقام مسئول این طور پاسخ می‌دهد: برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال نیز تأکید و توصیه ستاد ملی کرونا به زدن واکسن است، اما واکسن شرط مدرسه رفتن برای دانش آموزان نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->